Stuga i Tandådalen

Krav på hyresgäst

Krav på hyresgäster

Minst 2 st över 25 i sällskap om det är ett gäng. Par eller ensam om en är över 20. Det jag inte vill ha är rena unga partygäng. Om ovanstående är problem, maila och beskriv er situation. För er egen bekvämlighet så underlättar det att ha bil även om skidbuss går under säsong.

Inga vilda fester. Alkohol är självklart ok, samma med musik. Man kan spela lagom högt och man kan dricka men behöver inte överdriva. Sunt förnuft då det finns grannar.

1000 kr i förskott och slutbetalning 4 veckor innan.

Jag har rätt att neka uthyrning om det inte känns bra vilket händer väldigt sällan. De flesta som hyr sköter sig jättebra. 

Jag vill erbjuda er en så bra vistelse som möjligt och tror ni kommer gilla stugan. Självklart kräver jag att ni sköter om stugan, städar efter er, skottar osv. Städ går att köpa, se flik städning/ved. Annars finns allt som behövs för att städa själva.

Jag svarar oftast snabbt på mail.

Hyresgäst ska vara nåbar på mobil inom 24 h från mobilsvar om jag inte får svar. (Nu brukar jag inte ringa eller smsa men vid behov). Behöver jag nå er börjar jag med sms. Välkomstsms kan skickas men bara för att kolla att allt är ok och att ni är nöjda. 

Ni ska lämna stugan städad och på vintern ska gångstigar vara skottade. 

Ja. Det var väl det. Är ni en normal gäst tror jag inte det är något problem...

Tove - mångårig gäst som gillar frön. Bor gratis mot att hon vaktar stugan. Hörs det spring på taket så är det hon.